Details afwerken

Op knutselgebied heb ik gisteren allerlei kleine werkjes gemaakt:


Voor de plafondverlichting heb ik ondertussen een passende transformator gevonden om het spotje van 12V 35 Watt te kunnen gebruiken.


Ook heb ik een rookmelder geïnstalleerd onder het plafond boven het bed… zekerheid gaat voor alles.


De vensterbank heb ik afgeschuurd, nu nog beslissen of er alleen blanke lak of toch maar een kleurbeits zoals het raamwerk van het venster op aangebracht wordt.


Ook heb ik de overgang van vloerbekleding en deurdrempel nu netjes afgewerkt met een drempellijst en silikoon.


In de garage liggen ondertussen de plinten (ahorn) voor de slaapkamer en nog twee stukken voor de gang (eiken) die ik eergisteren en gisteren op maat gemaakt heb en gisteren dan nog van een blanke laklaag heb voorzien.


In die garage van ons is op het ogenblik een ware chaos, want hier past voorlopig geen auto. Het lijkt wel een leuk zoekplaatje… en inderdaad, af en toe zoek ik me rot voordat ik dat vind wat ik nodig heb. Wordt eens tijd dat ik nog eens alle gereedschap en kleinmateriaal sorteer en van nul vertrek met mijn opbergkisten…


Ondertussen heb ik schijnbaar een verkoudheid te pakken: lopende neus en hoestaanvallen, ik hou het dus kort en probeer het de komende dagen een beetje uit te kuren.

Prettig weekend iedereen.

Geplaatst in Binnenshuis, Elektro, Lakken, Vloerbedekking.