Vloerbekleding slaapkamer

Overigens, gisterenochtend wezen shoppen voor vloerbekleding.

Ik had eerst laminaat voor de slaapkamer overwogen, maar na de goede ervaringen met de pvc vloerbekleding in de gang van het appartement heb ik opnieuw voor deze soort vloerbedekking geopteerd: gemakkelijk schoon te houden (denk bijv. aan onze wintertoestanden waar gasten met sneeuw aan de schoenen binnenstappen…, en ook erg aangenaam met blote voeten. Bovendien vrees ik dat de dunne bovenste houtlaag van laminaat te snel kan afslijten.

We zijn bij Fatabo in Bütgenbach geweest, we vonden er een passende restpartij in exact dezelfde kleur als de houten wandpanelen en ook nog tegen uitverkoopsprijs, rond 16.00 uur werd dat al geleverd, en omdat mijn zwager/schrijnwerker het plaatsen van de binnendeur bij ons moest uitstellen tot Zaterdag, ben ik om 18.30 uur nog kunnen beginnen met het leggen van de vloerbedekking.


En om kwart over acht was dat werkje dan al geklaard. De vloerbedekking ligt wel nog niet vastgekleefd bij de hoekjes (wat aan te bevelen is) omdat het nu zich nu eerst nog een beetje moet “strekken”, maar dat kan nog volgende week gebeuren, voordat ik met de plinten begin. Ook de satelliet kabels voor Eutelsat en Astra liggen nu tot in de slaapkamer, en een test met de digitale receiver en een van onze andere TV’s was (uiteindelijk) succesvol.

Iedereen een prettig weekend!

Geplaatst in Binnenshuis, Linoleum, Vloerbedekking.