Berging afwerken

Ik heb ’s morgens nog snel enkele plinten in de berging op maat gemaakt en bevestigd. Ook heb ik met enkele stukjes afval van de vinylvloerbekleding het bezemhoekje in de berging aangepast, waardoor de bezems en borstels het frisgeverfde behang niet kunnen bevuilen.


Bij vergroting van deze foto kun je ook zien dat de twee ethernet stopkontakten al klaar liggen op de legplank boven de koelkast, die zijn voor een toekomstig webcam projekt waarbij de webcam buiten staat opgesteld.


Nu alleen nog een paar plafondlijsten bezorgen om de afsluiting met het plafond een beetje netjes af te werken, en dan kunnen de spullen uit de garage gesorteerd en in de nieuwe berging ingeruimd worden.

Toen Brigitte haar nieuwe bergruimte kwam bezichtigen, kon ze niet nalaten om eens uit te testen of de wandregalen stabiel genoeg zijn om eventueel ook als “gastenverblijf” gebruikt kunnen worden…. De ultieme gewichtstest voor “mijn” konstruktie, maar ’t heeft dus inderdaad stand gehouden…En ziedaar, bij niet al te grote mensen zouden we hier dus 12 man kunnen onderbrengen… een beetje dus zoals in de capsule-hotels in Japan…

Betekent dus dat ik me niet hoef te haasten om de nieuw geplande gastenkamer klaar te maken, we hebben nu dus al plaats genoeg voor eventuele slapers….

Geplaatst in Behang verven, Behangen, Bepleistering, Berging, Binnenshuis, Gyproc platen, Tips.