Stofbril gebruiken met Flex of Boorhamer

Vandaag is het drie jaar geleden dat mijn hond, Tops, moest sterven. Doet nog altijd pijn!
Zie ook het fotoalbum in de Wirtzfeld Galleries…

Wat ook pijn deed was mijn oog vrijdagavond en zaterdag ochtend:


Hubert met ooglappie

Notabene had ik eerder nog geschreven dat je moet oppassen als je met een flex of een boorhamer werkt vanwege mogelijke splinters in je ogen, en jawel hoor: eigen schuld dikke bult!

Ik moest vrijdagavond laat zelfs naar de spoedafdeling van de polikliniek in St.Vith om de splinter onder mijn ooglid weg te laten halen (de dokteres zei: “ik haat dit soort dingen…”), maar gelukkig is het zaterdag in de loop van de dag dan weer helemaal goed gekomen.

Toch maar beter in de toekomst een stofbril gebruiken.

Geplaatst in Boorhamer, Flexen, Ongelukjes, Tips.