Vocht in de kelder (5)

Ik merk gelukkig niet veel van de nevel, want zowel gisteren alsook vandaag zit ik nog in die kuil die ik aan het graven ben, terwijl de rest van de familie Carnaval viert. Maar ’s avonds ben ik dan wel blij dat ik languit achterover kan liggen om de spieren een beetje rust te geven…


Hubert, diep gezonken…

Voor de rest vandaag geen nieuws, nog even verder graven, een gedeelte van de drainage buizen ligt al vrij in mijn kuil, morgen meer over mijn avontuur. (Morgen regent het sowieso, dan kan ik goed kijken waar het water naar toe/vandaan komt…)


Klik om in te zoomen: dan zie je de drainage leiding (links van schop)


Genoeg “schwung” aan de schep geven, dan lukt het


De kruiwagen leegkippen wordt steeds zwaarder…


Af en toe een intermezzo…

Geplaatst in Binnenshuis, Huis, Vocht.